🏡 Pozvánka na Open Day Vráto III. - Srdečně vás zveme na již třetí OPENDAY ve Vrátě Na Pěšině. Více informací

Aktuálně z Vyhlídky JH

Dnešní aktivita na Vyhlídka JH

Prováděli jsme tři kopané sondy a přesné měření umístění sítí pro doprojektování vnitřní infrastruktury.
Z důvodu změny záměru a stále aktuální koronakrizi jsme se rozhodli místo prodeje samotných pozemků stavět samostatné domy, které budou v prodeji v roce 2022. Již brzy se dozvíte více informací.

Kompletní plán realizace:

Něco málo o projektu:

S radostí chceme vyzdvihnout záměr, na kterém se podílíme s obcí Dolní Pěna, která v současné době plánuje vybudování cyklostezky a to přímo z okraje území Vyhlídky JH až do Jindřichova Hradce.

V horní části zastavěného území vznikne dětské hřiště s odpočinkovou zónou, které zpříjemní volné chvíle strávené v místě Vašeho bydliště.

Tuto část rezidence bude zdobit malá rozhlednička, která bude místní utvrzovat v krásném výhledu na Jindřichův Hradec a přilehlé okolí.

Dalším důležitým bodem je doprava. Vzhledem ke komunikaci, která vede kolem tohoto území, jsme kladli důraz na úpravu dopravy. Proto je v záměru celého projektu zahrnutý odbočovací pruh na toto území, ostrůvek pro přechod chodců na nově vzniklou cyklostezku a hlavně snížení rychlosti v tomto území na 50 km/hod. Je pro nás opravdu důležité, abychom zajistili bezpečnost Vašich blízkých a minimalizování hluku v této lokalitě!

Již od počátku roku 2019 se pro Vás věnujeme tomuto území, abychom zařídili nejlepší podmínky pro Vaše žití na Vyhlídce!

Více informací na www.vyhlidkajh.cz

 

Compare listings

Compare